عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است

آیت الله رئیسی: دشمن پس از ناکامی در ناآرامی‌ها، التهاب‌آفرینی در بازار را دنبال می‌کند

رئیس جمهور با بی‌سابقه خواندن هجمه ماه‌های اخیر دشمنان علیه ملت ایران، گفت: جنگ اقتصادی از ابعاد جنگ ترکیبی دشمن است که با التهاب‌آفرینی در بازار، زندگی و معیشت مردم را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور به تیم اقتصادی دولت ماموریت داد با استفاده از نظرات کارشناسان و نمایندگان، بهره‌گیری از همکاری دیگر بخش‌ها و با در نظر گرفتن اهمیت و ابعاد مسئله، همه توان خود را برای اجرای سیاست‌های ارزی در جهت ایجاد ثبات در بازار و رفع نگرانی‌ها در این زمینه به‌کار گیرد.

سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز یکشنبه(۷ اسفند) هیأت دولت، با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران، اظهار داشت: جنگ ترکیبی وجوه مختلفی دارد که جنگ روانی و تشویش اذهان عمومی یکی از ابعاد آن است و دشمن وقتی در اغتشاشات ناکام ماند، التهاب‌آفرینی در بازار را دنبال می‌کند.

رئیس جمهور با بی‌سابقه خواندن هجمه ماه‌های اخیر دشمنان علیه ملت ایران، گفت: جنگ اقتصادی از ابعاد جنگ ترکیبی دشمن است که با التهاب‌آفرینی در بازار، زندگی و معیشت مردم را هدف قرار داده است.

رئیسی با تاکید بر لزوم طراحی آرایش مقابله، متناسب با جنگ ترکیبی دشمن، تصریح کرد: دولت خود را موظف می‌داند در خط مقدم مقابله با توطئه‌های دشمن، از آرامش و امنیت مردم، به‌ویژه امنیت اقتصادی آنها صیانت کند.

رئیس جمهور در همین خصوص به تیم اقتصادی دولت ماموریت داد با استفاده از نظرات کارشناسان خبره و دلسوز و نمایندگان محترم، بهره‌گیری از همکاری دیگر بخش‌ها و با در نظر گرفتن اهمیت و ابعاد مسئله، همه توان خود را برای اجرای سیاست‌های ارزی در جهت ایجاد ثبات در بازار و رفع نگرانی‌ها در این زمینه به کار گیرد.

رئیسی همچنین با اشاره به گزارش‌ها درباره تجمیع کالاهای اساسی در بنادر، رئیس دفتر رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی را مامور بررسی دقیق موضوع و پیگیری اقدامات لازم برای تسریع در ترخیص این کالاها کرد.

رئیس جمهور به گلایه برخی پزشکان از بابت تاخیر در پرداخت معوقات کارانه آنها نیز اشاره کرد و به وزیر بهداشت و درمان ماموریت داد موضوع را پیگیری کند تا دیون این گروه از پزشکان با فوریت پرداخت شود.

رئیسی در ابتدای جلسه به حادثه سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش و جمعی از همکاران این وزارتخانه در جریان ماموریت کاری در استان کرمان اشاره و با آرزوی سلامتی برای دکتر سجادی و تسلیت درگذشت مدیرکل حوزه ریاست وزارت ورزش در این سانحه، برای مرحوم "اسماعیل احمدی" که همواره بی‌ادعا و بی‌نام و نشان در عرصه جهاد و خدمت به مردم حضور داشت، علو درجات مسئلت کرد.

رئیس جمهور همچنین با تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت باسعادت امام سجاد(ع)، «صحیفه سجادیه» را میراث انسان‌ساز آن حضرت برشمرد و همگان را به بهره‌گیری از برکات معنوی این گنجینه گران‌بها توصیه کرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر